2015. szeptember 25., péntek

6. Nadine - Boys boys boys

Sziasztok!
Először is szeretnénk megköszönni a sok kedves kommentet, na és az elképesztő számú feliratkozót, csodálatosak vagytok! *.* 
Hamarosan jön a különkiadás, ám előtte olvassátok el ezúttal Nadine szemszögét arról a bizonyos koncertről.
A véleményetekre nagyon kíváncsiak vagyunk! Hogy tetszik a lányok külön nézőpontja? Mi a véleményetek Nadine-ról? 
Jó szórakozást, kommentre fel! :) 




Walsy izgalma jóformán tapintható volt a lakásban, és bevallom, rám is átragadt a lelkesedés. Nagyon kíváncsi voltam a fiúk koncertjére, s a két hét alatt meglehetősen sokszor hallgattam őket – csak, hogy azért néhány dalszöveget velük együtt tudjak majd énekelni. És persze Walsyt sem akartam szégyenben hagyni, tekintve, hogy barátnőm mekkora rajongó, bizonyára minden dalszöveget kívülről fúj.
Egészen más volt így hallgatni a zenéjüket, hogy már találkoztam velük – az, hogy ismertem őket, erősen túlzásnak éreztem. Szégyen vagy sem, de Niall arca a legváratlanabb pillanatokban lepett meg, és mindig kiszáradt a szám, amikor arra gondoltam, hogy nemsokára találkozom vele, és nem csak messziről látom majd. Mert abban tökéletesen biztos voltam, hogy Liam hálája jeléül be fog minket mutatni a banda azon felének, amelyiket még nem ismertük, ezért pedig őrülten hálás voltam neki. Másszor viszont átkoztam, hiszen biztos voltam benne, hogyha Niall már így, a távolból képes ezt tenni velem, akkor valami oltári hülyeségre fogom élőben ragadtatni magam, ő meg majd csak röhög rajtam azzal az aranyos hahotájával. Hát igen, ugyanis néztem pár interjút, és amikor az az édes, kicsit szefós nevetés felharsant, lefolytam a laptop elé sok kis boldog tócsába. Egyszóval pontosan olyan gyerekes és Cupido kis nyilaitól eltalált izgalommal vártam a Liam által mondott napot, mint egy tipikus rajongó.
Bezsongva, mégis valahogy nyugodtan készülődtem tehát a várva várt napon, és miközben kifestettem a szemhéjamat, a Steal my girlt dúdolgattam. Egy kicsit húztam Walsy agyát, mert már idegbeteg módon indulni akart – no, valójában persze csak saját magamat akartam megnyugtatni így egy kicsit. Nem sikerült, bár én jobban lepleztem. Furcsa, de egyik percben úgy éreztem, hogy most azonnal hánynom kell az izgalomtól, máskor viszont nyugodt és magabiztos voltam – pontosabban az esélytelenek magabiztosságával tekintettem az este elé. Ha reméltem is, hogy legalább egy-két szép mosolyt kapok Nialltől, akkor azt nagyon mélyen eltemettem magamban. 
Miután odaértünk a klubba, állati menőnek éreztem magam, hogy soron kívül bevonulhatunk a helyre, mint a sztárok. Addigra már csupán hálás voltam Liamnek, és egy kicsit Louis-nak is, és persze a szerencsét is áldottam, amiért kétszer is belé botlottunk lealjasodott állapotában. Viszont mindkettőnkre ráfért már a szerencse és egy kis jó az életben, úgyhogy úgy mosolyogtam, mint aki a jól megérdemelt jutalmát ízlelgeti, miközben beriszáltunk Walsyval.
Szerencsére kiváló helyet találtam magunknak, úgyhogy leültünk, és sört iszogatva vártuk a fiúkat. Egyre fokozódott az izgalmam, úgyhogy türelmetlenül doboltam az poharamon. Végigfuttattam a tekintetem a már most visongó lányok hadseregén, és egy pillanatig különbnek éreztem magam, amiért én még nem sikoltozom. De rájöttem, hogy idő kérdése, úgyhogy az érzés hamar tovaszállt.
Amikor a fiúk megjelentek a színpadon, önkéntelenül is elakadt a lélegzetem. Képtelen voltam levenni a szemem Niallről, és nem csak azért, mert egyedül ő viselt más típusú felsőt. Mohón mértem végig, és úgy éreztem, megfulladok, amint megláttam az atlétájából előbukkanó szőrt a mellkasán. Ez igazán gyönge pontomon érintett, és úgy éreztem, ott helyben lefordulok a székről, miközben a nyálamban fulladok meg. Nem hittem volna, hogy ennyire… szexi lesz. Hogy cukin néz majd ki, abban biztos voltam, de hogy dögös is lesz, az letaglózott. A haja a megszokott módon meredt az ég felé, és a gyönyörű és mindig életvidámságot sugárzó mosolyát a széken ülve is tökéletesen láttam. 
Némi fáziskéséssel pattantam fel Walsy mellé, ahogy magával húzott a tömegbe, a táncparketten pedig először kicsit botladozva kezdtem vele táncolni. A szemem állandóan Niallen volt, a többiekre egyáltalán nem tudtam figyelni. Kedvem lett volna beledugni az ostoba fejemet egy lavór jeges vízbe a gondolataimért. Mint egy buta kislány! Ennek ellenére vadul és nevetve táncoltunk, énekeltünk Walsyval, és be kell ismernem, rettenetesen jól mulattam. A fiúk élőben még jobban énekeltek, mint a felvételeken, és még a visítozó lányok tömege is csak hozzáadott az élményhez. Úgy buliztunk együtt mind, mint egy nagy baráti társaság, lépten-nyomon egymásra nevettünk a körülöttünk mulatókkal, és mindenki együtt énekelt.
Az I wish alatt Walsyhoz hasonlóan tátott szájjal néztem a színpadon állókat – csak én Niallt, míg barátnőm a jelek szerint Louis-n legeltette a szemét. A szám végeztével a fiúk eltűntek, mi pedig elindultunk vissza az asztalhoz, hogy felfrissítsük kissé kiszáradt torkunkat. Azonban elénk lépett két srác, akikről sütött a rossz szándék. Ennek ellenére elkövettem egy hibát: nem reagáltam azonnal, nem küldtem rögtön a francba mindkettőt, mert az, amelyik a jelek szerint engem szemelt ki magának, egy fájdalmas pillanatra elbűvölt. Úgy nézett ki, mint az egyik kedvenc sorozatom Hook kapitánya. Vadító kék szem, sötétbarna haj, csibészes mosoly. Mire feleszméltem és tiltakozni kezdtem, Walsyt már eltakarta előlem az a szőke hajú szemétláda, aki őt támadta le.
-          Gyere, szépségem, a kocsim hátsó ülése épp ránk vár! – duruzsolt a fiú, én pedig fitymáló fintort vágtam. Nem is olyan, mint Hook. Ő nem erőszakoskodna, hanem levenne a lábáról a gáláns bókjaival.
-          Bizonyára. Kösz a lovagias invitálást, haver, de a pasim nemsokára ideér. Nem örülne, ha egy patkányt látna velem. Talán szét is kéne ütnie a tökeidet – blöfföltem, mert reméltem, hogy ezt elhiszi majd, és elkotródik a haverjával együtt.
-          Gondolom, hogy van pasid, gyönyörűség, de kétlem, hogy veled tartott volna a nyálgépek bulijára – mosolygott rám féloldalasan, miközben egyre közeledett, én pedig egyre inkább kapkodva a levegőt, hátráltam. – Látod, máris zihálsz tőlem, bébi – szorított az asztalunkhoz, és hozzám simult.
Ha nem ezt a módját választotta volna az udvarlásnak, lehet, hogy egészen más okból kezd dörömbölni a szívem, de így csak az undor és a kétségbeesés akart belőlem kitörni. Átkoztam apró termetemet és gyöngeségemet, miközben próbáltam eltolni magamtól minden erőmmel. Most nagyon is örültem volna, ha Oliver itt van velem, és szétveri ezt a nyomorékot. A megmentőm azonban harcias barátnőm volt. Walsy elvégzett nem egy önvédelmi tanfolyamot, és most hálát adtam az égnek óvatos, nem árt mindenre felkészülni természetéért. Ágyékon rúgta a támadómat, mielőtt azonban a feldühödött férfi rátámadhatott volna, berobbant a képbe egy göndör hajú Adonisz, és egy erőteljes ütéssel elhitette a támadómmal, hogy valami dolga van odakint.
Megkönnyebbülten remegve rebegtem neki hálát, aztán Walsy nyakába borultam, főleg, hogy szavak nélkül köszönjem meg, hogy közbelépett, másfelől a mindennapok során ő tudott leginkább megnyugtatni. Miután kissé csillapult heves szívverésem, kibontakoztam a karjából, és a másik megmentőm felé fordultam. Hmm, szép példány volt, ezt egyből megállapítottam, ebből pedig éreztem, hogy ismét a régi vagyok. Walsy látványosan a fiú felé lökött, én pedig nem is tiltakoztam. Rámosolyogtam.
-          Még egyszer köszönöm, hogy közbeléptél. Megtudhatom a megmentőm nevét? – kérdeztem, miközben kedvtelve néztem végig rajta. Tiszta Mark Ruffalo volt, csak fiatal kiadásban. Nyami.
-          Aidan vagyok – mosolygott rám kissé félénken, ami erős kontrasztot alkotott a bőrdzsekijével. – Na és te, szép hölgy? Hogy hívják az este legszebb lányát, akiről úgy kell levakarni a férfiakat?
-          Nadine - mondtam, szinte doromboltam, hiszen nagyon imponált nekem a mosolya, lágy tekintete, kedvessége. Nem mindennap udvarol nekem egy ennyire jóképű fiatal férfi.
Beszélgetni kezdtünk, hálából meghívtam egy italra is. Nagyon érdeklődő volt és udvarias, jól éreztem magam a társaságában. Amikor azonban az arcomhoz ért, és lágyan elsimított onnan egy kósza tincset, hirtelen úgy éreztem, azonnal el kell mennem onnan. Mintha villámütés ért volna, mégis felrémlett előttem Oliver alakja. Eszembe jutott, hogy nekem is rosszul esne, ha más lányokkal flörtölne. Én pedig itt állok egy idegennel, és nagyon is jól mulatok vele. De ami megadta a végső lökést, az Niall volt. Megláttam, ahogy kijön a színpad mögül, és futólag rám néz, még a tekintetünk is összeakadt egy pillanatra. Aztán elfordult, és csatlakozott a Liammel beszélgető Walsyhoz. Nem tudom, miért, de azt akartam, hogy velem foglalkozzon. Hisz még Oliverrel sem igen találkoztam a koncert előtti napokban, talán valami beteges gondolat miatt, reménykedve abban, hátha Niall közeledne felém, akkor pedig elmondhassam, hogy valóban szingli vagyok, nyitott az újra, nem pedig egy régi kapcsolat rabja.
-          Ne haragudj, Aidan, de most mennem kell. A barátaim várnak – mondtam mindazonáltal valódi sajnálattal a hangomban.
Aidan őszintén szomorúnak tűnt, és olyan gyönyörű kiskutyaszemeket meresztett, hogy megadtam neki a számomat. Aztán nyomtam egy gyors puszit a borostás arcára, ismét megköszönve, amit értem tett, ő pedig szívet melengető mosollyal elment – bizonyára ő is megkereste a barátait.
Nagyot sóhajtva meredtem magam elé, amikor Liam lépett oda hozzám szélesen mosolyogva.
-          Örülök, hogy itt vagytok! Jól mulattatok?
-          Inkább mi köszönjük, hogy elhívtál! Nagyon, iszonyú jó bulit csináltatok, imádtuk mindketten! – mosolyogtam, aztán lopva Niallre pillantottam Liam válla mellett.
Ő követte a tekintetem, és sokat tudóan elvigyorodott, én pedig ártatlanul mosolyogtam rá, mintha nem érteném, miért néz rám így. Még beszélgettünk pár percig, amikor a banda többi tagja és Walsy odajöttek, majd átvonultunk egy boxba. Harry vigyorogva lökte a dumát nekem is, de csak nevettem rajta, Niall tekintetét viszont többször is elkaptam, amitől mindig elpirultam valamiért.
Néhány feles után már mindenkinek igencsak jó hangulata kerekedett. Befutott Sophia is, Liam barátnője, úgyhogy ők időről időre összeragadtak, mint a turbékoló gerlicék. Nagyon édesek voltak. Walsy kissé beborult attól, amiért Louis ignorálta a társaságunkat. Szegény barátnőm így kénytelen volt Harry szórakoztatását élvezni. Én pedig Niall mellé keveredtem, nyilván teljesen véletlenül. Először rettentő zavarban voltam, amit a szokásosnál is több fecsegéssel kompenzáltam, de úgy láttam, Niallt nem zavarja, sőt, úgy tűnt, igen jól mulat rajtam. Idővel pedig már természetesen csevegtem, hála Niall kedvességének és érdeklődésének.
-          A barátod hová ment ilyen korán? – kérdezte közömbös arccal tőlem, de az italtól kifinomult hallásom megérezte benne a kissé számon kérő színt.
-          Ó, ő nem a barátom volt. Csak kimentett egy nyomulós pasi karmai közül minket – mondtam.
Niall ettől mintha kissé megkönnyebbült volna, ugyanakkor némi távolságtartást továbbra is felfedeztem benne. Remekül elbeszélgettünk, de kizárólag barátinak éreztem az egészet, ezért nem is gondoltam helyénvalónak, hogy bedobjam flörtölős dumáimat vagy mozdulataimat. Annyira akartam, hogy többként nézzen rám, hogy meg akarjon őrülni azért, hogy megcsókoljon, de nem tűnt úgy. Nagyon édes volt, de kicsit félénk, inkább engem beszéltetett, minthogy magáról meséljen. Mindazonáltal egész este velem beszélgetett, és úgy tűnt, mindenre nagyon kíváncsi. Ráadásul nagyokat nevettünk együtt, és rengeteg közös pontot felfedeztünk. Egyszóval teljesen összezavarodtam.
Egy idő után nagy nehezen elszakadtam Niall gyönyörű szemétől, és Louis felé tekintettem, amitől egyből robbant bennem a bomba, és elég volt Walsy komor, mindig arrafelé rebbenő pillantását látnom ahhoz, hogy azonnal cselekvésre szánjam el magam. Nem hiába hívtak a szaktársaim pitbullnak… A barátaimért bármire képes voltam. Úgyhogy elnézést kértem Nialltől, aki érdeklődve nézett utánam, és odaléptem Louis-hoz, és az őt körbedongó „hölgykoszorúhoz”. Elegem volt a pofátlanságukból. Már az asztalunkhoz is odajöttek, amivel nem volt gond, mert néhány udvarias mondat és közös fotó után leléptek, de nem a jó helyre, ugyanis Louis-t vették célba, Walsy szája pedig úgy konyult le, mint a rajzfilmfiguráké. És Tomlinson a legkevésbé sem igyekezett elhajtani a nedves bugyiban tobzódó hordát maga körül. Nekem kellett cselekednem. 
-          Na, lányok, vége a bulinak, fellőtték a pizsit, takarodó! – tapsoltam, és hessegettem őket onnan.
Természetesen nem tetszett nekik a dolog, sipítoztak és többen tettek utalást arra, hogy a testemből keresem a kenyerem, de nem érdekelt. Valószínűleg ők is látták rajtam, hogy hajthatatlan vagyok, úgyhogy lassan elpárologtak, hangosan anyázva. Felültem Louis mellé, és elhúztam a szája elől a sörösüveget.
-    Na, ide figyelj, Tomlinson, mert többször nem mondom el: most szépen felemeled a ványadt kis hátsódat erről a székről, odaülsz hozzánk, és beszélgetsz Walsyval, sőt, többet mondok: kedves leszel vele! – fenyegettem a mutatóujjammal.
-      De részeg vagyok, szánalmas! – motyogta, én pedig nagyon meglepődtem.
Azt hittem, más kifogást fog felhozni, esetleg beszélni sem tud majd, hisz már ivott pár pohárkával. Meglepődtem, viszont azonnal beizzítottam kerítőnői áramköreimet. Ha Louis nem akar szánalmasnak tűnni Walsy előtt, akkor minimum szépnek találja. Ez pedig jó kezdet.
-       Az vagy, de ő így is kíváncsi lenne rád valamilyen rejtélyes okból, ahogy a barátaid is, akik aggódnak! Gyerünk! Ennyivel tartozol, Tomlinson! – csettintgettem sürgetően az arca előtt, miközben lekászálódtam a bárszékről.
Louis kinyitotta a száját, majd becsukta, aztán csak sóhajtott, kikért egy ásványvizet, aztán óvatosan leszállt a székről, és elindult velem a boxba. Harry elmehetett valamerre, ugyanis Walsy mellett megürült a hely, amit Louis elfoglalt. Én visszaültem Niall mellé, ő pedig elismerően nézett rám, újfajta csodálattal a tekintetében.
-          Ezt meg hogy érted el? – kérdezte halkan, miközben mindketten Walsyt és Louis-t néztük, amint beszélgetni kezdenek.
-     Megvannak a módszereim. Leosztottam, ellenérvek nem is léteznek – mosolyogtam Niallre, ő pedig felkacagott azzal a mókás nevetésével, amitől nekem is nevetnem kellett.
-          Szép munka, hölgyem! – mondta, majd játékosan és finoman meglökött a vállával, nekem pedig felrobbant a szívem.
Hiszen most ért hozzám először szándékosan, és valahogy a mosolya és a szeme is melegebben ragyogott rám. Nem tudom, hogy a tettem vagy az alkohol okozta-e, vagy egyszerűen csak feloldódott, de onnantól sokkal nyíltabban válaszolgatott a kérdéseimre, és sokat mesélt magától is. Éjszakába nyúlóan csevegtünk, azután ásítozva botorkáltunk ki az utcára. Liam volt a fő kerítő a csapatban, így szélesen vigyorogva megígérte, hogy még hallani fogunk róluk, mert el fognak hívni bennünket ide-oda, a fiúknak pedig nem volt ellenvetése, sőt, vigyorukból úgy láttam, ők is szívesen látnának minket még.
Walsyval a föld felett repkedtünk hazáig, és miután nyugovóra tértünk, én még sokáig képtelen voltam elaludni. Egyre csak Niall járt a fejemben, és az, amikről beszélgettünk, az érzés, ahogy a válla az enyémnek nyomódott. Fülig érő szájjal sikerült végre elaludnom reggel hat körül, és kivételesen nem bántam, hogy másnap kialvatlanul ébredtem. 

12 megjegyzés:

  1. Szia nagyon nagyon szuper lett ezva fejezet is.
    Alig várom a következőt fejezetet :$$
    Szupi szupi szupiiiii lett #.# <3
    Pusszancs xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Cino!
      Köszönjük szépen, örülök, ha tetszett ez a rész! :)
      Nemsokára jön az új rész, méghozzá a szavazás nyertesének szemszögéből!
      Várunk vissza!
      puszi:
      Lyanna és Gin

      Törlés
  2. Hűha! Valami azt súgja, hogy lesznek itt még bonyodalmak. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Nadine kivel fog összejönni, úgyhogy gyorsan hozzátok a következő részt! :D
    Puszi: Manó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Manó!

      Örülök, ha sikerült izgalmasra hozni a részt! :) Hmm, nos erről nem árulnék el semmit, de ki fog derülni, maradj velünk, és megtudod ;)
      Köszönjük a kedves kommentedet! :)
      puszi: Lyanna és Gin

      Törlés
  3. Drágàim!
    Imádtam ezt is részt is, fergeteges lett :) kíváncsi vagyok mi lesz Aidan szerepe, ha lesz neki egyáltalán :) Louis meg remélem összeszedi magát egy picit, Nadine nagyon nagy arc volt, mikor odament hozza 😃
    Iszonyatosan jól írtok, alig várom a következő részt!
    Puszillak titeket:
    Raquel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Raquel! :)
      Nagyon örülünk, hogy ennyire elnyerte a tetszésedet.
      Nadine akciója valóban mulatságos volt. Már csak reménykedhetünk benne, hogy Louis észhez tér általa... :)
      Köszönjük, nagyon kedves vagy.
      Puszi: Lyanna és Gin

      Törlés
  4. Úúúú, már nagyon vártam az új részt!! :D
    Tetszik, ha külön szemszögek vannak, mert jobban meg tudjuk ismerni Walsyt és Nadot. Mindkettejüket imádom, ahogyan ezt a részt is! Iszonyatosan jól sikerült, izgalmas volt és ahw Niall *-* kis cuki ír manókám is szerepelt benne.
    Nad jól megmondta Louis-nak, remélem, ezek után már leszokik arról, hogy mindig mocsár részegre igya magát...
    BTW, siessetek a kövivel: Sasha

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Sasha!
      Köszönjük szépen a kedves szavakat, jól esik nekünk az ilyen pozitív visszajelzés. :)
      Mostantól igyekszünk egyre többet írni a fiúkról is, csak hogy nektek (meg nekünk) jó legyen. Nad akciója valóban fergeteges volt. Reméljük, lesz eredménye..
      Jövőhéten várunk vissza: Lyanna és Gin

      Törlés
  5. Najoo, kész. A szemeim átéltek egy kisebb fajta orgazmust, azt hiszem. Elnézést a nyíltságomért, de ez a rész is baromira tetszett! :D :D
    Amikor Niall és Nad beszélgetéséhez értem én kész voltam..ahw, komolyan olyan cuki az a kis szöszke *--*
    Lou meg térjen már észhez, oké, hogy szexi, amikor részeg, de anélkül méginkább, szóval ráfért az a kiosztás, amit Nadine művelt vele.
    Kövi részt, gyorrssaan ^^,
    Mira

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mira! :)
      Semmi gond, d nem mondom, hogy nagyon örülünk, amiért mi váltottuk ki ezt belőled! :D
      Örülünk, hogy tetszett ez a rész is, várunk vissza a jövőhéten - de előtte kaptok majd egy Louis szemszöget is. Reméljük, tetszeni fog! :)
      Puszi: Lyanna és Gin

      Törlés
  6. Nagyon jó......... Már várom a kövi részt!!! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Whitney, örülünk, hogy tetszik, az új részt pedig máris olvashatod! :)

      Törlés